WAT IS MASSAGE?

_________________________________


Massage is een ontspannende therapie. Hierbij worden spieren gemasseerd met de bedoeling het lichaam alsook de geest te ontspannen. Welke spieren gemasseerd worden is afhankelijk van waar jij spanning voelt in jouw lichaam. Jij kiest dus waar je gemasseerd wil worden.


Tijdens een massage wordt er niet op een specifieke klacht gewerkt. Het is dus niet de bedoeling dat een osteopathische behandeling wordt vervangen door een massage. Zelfs als er op een doorverwijsbrief van een dokter 'massage' staat, gaat dit over een technische massage, niet over een ontspannende massage.

WAT MAG JIJ VERWACHTEN?

______________________________


Allereerst mag je een professionele massage verwachten in een propere ruimte waar het lichaam wordt bedekt, etherische olie wordt verdampt en muziek op de achtergrond afspeelt.


Bij het binnen komen wordt er altijd eerst een kwartier voorzien vóór de massage begint. Tijdens dit kwartier wordt er besproken wat jouw voorkeuren zijn qua massage en kan je op je gemakje acclimatiseren aan de ruimte en de sfeer. Je kleedt je dan op je gemak uit, gaat liggen op de tafel en krijgt een dun deken over jouw lichaam heen gelegd.


De massage duurt voor de periode die jij hebt gereserveerd. Hierbij komt de muziek meer op de voorgrond en worden de regio's gemasseerd die tijdens het eerste kwartier werden besproken. Dit gebeurt met een neutrale massageolie die verrijkt is met enkele druppels etherische olie en niet te snel door het lichaam opgenomen wordt.


Na de massage wordt er nog een kwartier voorzien om op je gemak te ontwaken, terug te acclimatiseren en je weer aan te kleden. Een handdoek wordt voorzien om de overtollige olie af te vegen. Ondertussen rond ik af, wordt je voorzien van wat water indien gewenst en verdwijnt de muziek van de voorgrond. Eens je bent aangekleed wordt er afgerekend en indien gewenst een volgende afspraak gemaakt. Je bent zeker niet tot iets verplicht, alles is vrijblijvend.

WAT WORDT ER

VAN JOU VERWACHT?

____________________________________


Op zich zijn de verwachtingen vrij simpel.


Uitkleden doe je tot op je ondergoed en bh. Zo kan de basiskwaliteit van de massage gegarandeerd worden. Draag het liefst een niet al te aansluitend ondergoed zodat het afwerken van de massagebewegingen geen gevecht wordt tegen de ondergoedrekkers.


Je mag gerust praten tijdens de massage. Iedereen ervaart een massage anders en vult een massage ook anders in. Ben jij een stille genieter, dan is dat ook zeker goed. Verkies je een babbeltje te slaan tijdens de massage, dan wordt het direct een gezellig gesprek. 


Heb je een allergie aan bepaalde olieën of verkies je een eigen olie mee te brengen, dan kan dat ook zeker. Breng dan zeker wel genoeg mee, zodat het niet halverwege de massage plots op is.


Muziek staat er standaard op. Verkies je om geen muziek op de achtergrond te hebben, dan is dat zeker mogelijk.


Is het verdampen van oliën niet jouw ding, dan kan dit ook zeker gestopt worden. Niet iedereen geniet van dergelijke geuren en het is dan ook jouw massage natuurlijk.

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

____________________________________________________Massage 30 minuten voor €30


De 30 minuten massage is er eentje voor mensen die door werk of door bepaalde sporten (of ongeacht de reden) duidelijke regio's hebben die regelmatig gespannen of vermoeid zijn. Denk maar aan hulpverleners met een vermoeide rug, bureauwerkers met gespannen schouders of sporters met verkrampte kuiten. In die 30 minuten wordt 1 van dergelijke regio's goed onder handen genomen, ideaal voor tussendoor. Hier wordt dan geen gebruik gemaakt van het kwartiertje vóór en na de massage.Massage 60 minuten voor €60


60 minuten is tijd genoeg om grote regio's grondig te masseren. Deze kunnen bijvoorbeeld de volledige achterzijde van het lichaam (schouders, rug, billen en benen) of de voorzijde van het lichaam (nek, armen, buik en benen) zijn. Er kan gefocust worden op de bovenzijde (nek, schouders, armen, rug en buik) of op de onderzijde (onderrug, billen, benen en voeten). Voor een volledige lichaamsmassage is 60 minuten te weinig omdat de massage dan te snel vooruit moet gaan, wat niet ontspannend is.Massage 90 minuten voor €80


In 90 minuten kan het volledige lichaam perfect gemasseerd worden. Dit houdt in nek, schouders, rug, billen (indien gewenst), benen achterzijde, nek (opnieuw), armen, borstkas en buik, benen voorzijde. Deze optie wordt het meest genomen voor de volledige massage ervaring.Massage 120 minuten voor €100


In 120 minuten wordt het lichaam volledig en diepgaand gemasserd. Er kan dan 60 minuten gespendeerd worden per zijde (voor- en achterzijde) en een complete ontspanning is gegarandeerd.

 


Massagekaart 10x 30 minuten voor €270


Voor diegene die willen kan er op voorhand een 10 beurten massagekaart aangekocht worden. Elke beurt is 30 minuten waard en kan voor elke lengte massage gebruikt worden. Bijvoorbeeld, heb je vandaag nood aan een korte massage voor jouw onderrug (30min) en wil je volgende week een full-body massage ondergaan (90min), dan kunnen beide met deze kaart betaald worden. Bij de 30min massage wordt er dan 1 beurt bestempeld terwijl bij de 90min massage er 3 beurten worden bestempeld. Overschrijdt de huidige massage het resterende aantal beurten op jouw kaart, dan kan je oftewel een nieuwe kaart aankopen of het verschil simpelweg bijbetalen. De keuze is volledig aan jou. Bij een volle kaart krijg je sowieso een 30 minuten massage gratis. Deze is cumuleerbaar met andere volle kaarten.Cadeaubon Massage


Wil je iemand een massage cadeau geven? Dan kan dat gerust met de cadeaubon. Dit kan op twee manieren: 1. Je komt de bon hier ophalen en alles wordt ter plekke geregeld, of 2. Je stuurt me onderstaande gegevens in een mailtje door, betaalt het bedrag van de massage die je cadeau wil geven op onderstaande rekening en ik stuur je een digitale bon op. Opgelet, zolang het bedrag niet gestort is, wordt de digitale bon niet verstuurd.


 -  Voor wie (niet nodig indien je het zelf wil opschrijven, laat dit ook even weten dan)

 -  Van wie (niet nodig indien je het zelf wil opschrijven, laat dit ook even weten dan)

 -  Therapie: welke massage wil je cadeau geven?

 -  Email: indien je wenst dat het direct naar de ontvanger wordt gemaild.

 -  Betalen op rekening BE48 7512 1138 1127.