EQUIPOSE

__________________________


Equipose werd in 2015 opgericht met als doel een praktijk te worden die meer biedt dan enkel een manuele therapie. Met osteopathie is het de bedoeling dat het lichaam wordt gegeven wat het nodig heeft. Met massage wordt het lichaam de rust gegund die het zo sterk verlangt. En de therapeut is er om een luisterend oor te bieden, de wensen van de persoon als ook van het lichaam aan te horen en het nodige te doen om lichaam en geest zo goed mogelijk te laten functioneren.


De naam komt voor uit de woorden 'equilibrium' (dat evenwicht wil zeggen) en pose (wat houding is). Dus in tegenstelling tot wat velen denken, werkt Equipose niet met paarden, maar probeert deze evenwicht in het lichaam te vinden in houding of positie. Dit is zowel de fysieke houding van het lichaam, als ook de mentale houding van de persoon. Want gezondheid bevindt zich zowel in het lichaam, als in de geest.


Bij vragen mag je altijd mailen naar info@equipose.be .

ROBSON LAZZAROTTO PRIORI

___________________________________________________


OSTEOPAAT & MASSEUR MASSAGE THERAPIE


Mijn naam is Robson en ik ben de oprichter van Equipose. In 2015 studeerde ik als osteopaat af aan de IAO (International Academy of Osteopathie) te Gent, en datzelfde jaar startte ik mijn praktijk. Sindsdien ben ik bezig met mijn masteropleiding aan dezelfde school. Daarnaast heb ik ook de cursus massage therapie gevolgd en kan ik daardoor eveneens zweedse massages bieden. Dit heb ik enerzijds gedaan omdat sommige mensen meer nood hebben aan ontspanning, en anderzijds omdat het ook een fijne afwisseling is voor mezelf. Zo bied ik mezelf ook rust, zodat ik ten alle tijden scherp kan blijven.


Naast mijn professioneel leven heb ik uiteraard ook een privé leven waarin ik sinds 2017 getrouwd ben met mijn lieftallige vrouw Justine, en mochten we in november 2018 ons eerstje kindje, Elian, verwelkomen. Als hobby én sport dans ik graag latino koppeldansen (salsa, bachata, merengue, etc.) en speel ik ook zeer graag gezelschapspelletjes met vrienden. Zelf ben ik een heel rustige kerel die van een goede portie humor houdt. Ik probeer zoveel mogelijk rekening te houden met de persoon waarmee ik bezig ben en zal nergens in overdrijven of iets opdringen. Alles is bespreekbaar en je moet je als patiënt of cliënt nooit terughoudend voelen indien je met vragen zit. Die beantwoord ik met alle plezier.


Natuurlijk stopt het hier niet. Momenteel heb ik mijn diploma als osteopaat en masseur, maar bijscholingen op verschillende vlakken volgen. Binnen de osteopathie is dit in de richting van sporters, kinderen, babies en zwangere vrouwen, etc. Binnen de massage wordt er richting shiatsu-, drukpunt- en ayurvedische massage gekeken, etc.

DE PRAKTIJK

______________________________________

 

De praktijk bevindt zich bij mij thuis. Hierdoor geeft de praktijk, binnen zijn eenvoud en rust, ook een huiselijk gevoel. De ingang is langs de zijdeur aan de linker zijde van het huis en parkeren mag je op de oprit of op de voortuin. In de toekomst komen er meerdere parkeerplaatsen en zal de wachtruimte opgeknapt worden.